Den kinesiske producent Chengdu tester den nye tre-motors MALE drone

- Annonce -

Hvad har vi ikke hørt om Euromale-dronens dobbeltmotorkonfiguration? Ifølge mange korrekturlæsere havde denne konfiguration ingen fordele og mange ulemper, først og fremmest stigningen i enhedens pris. I de seneste måneder har der imidlertid dukket op adskillige mandlige droner med to motorer rundt om i verden, såsom den russiske Altair, den kinesiske TB001 eller den tyrkiske Aksungur. For hver af disse enheder valgte deres designere denne konfiguration for at forbedre ydeevnen og især den bærede nyttelast samt enhedens sikkerhed.

altair drone russia 1 Forsvarsnyheder | Kampdroner | MANDLE droner
Den russiske Altair MALE-drone er baseret på en dobbeltmotorkonfiguration

Den kinesiske producent Chengdu, der især designet J10 lette kampfly og J20 stealth fighter, er lige begyndt at teste en ny tung drone, præsenteret til at være til logistiske formål, og denne gang udstyret med 3 termiske motorer. , en under hver af kranene i trækkraft, og en i bageste position i fremdriftstilstand. Denne konfiguration af motorer er betegnet med udtrykket "Push-Pull" i luftfart.

[Armelse]
LOGO meta forsvar 70 Forsvarsnyheder | Kampdroner | MANDLIGE droner

Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter

- Annonce -

De Klassiske abonnementer give adgang til
alle artikler uden reklame, fra €1,99.


Nyhedsbrev abonnement

Tilmeld dig Meta-Defense nyhedsbrev at modtage
seneste modeartikler dagligt eller ugentligt

[/ Arm_restrict_content]
- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler