Naval Groups Scorpene blev valgt til finalen i det indiske P75i-program

Det indiske forsvarsministerium har offentliggjort listen over 5 internationale virksomheder og 2 lokale værfter, der vil deltage i finalen i P75i-programmet vedrørende design og konstruktion af 6 ubåde med anaerob fremdrift. Finalisterne er den franske flådegruppe med Scorpene-ubåden, den russiske Rubin med Amur 1650, den tyske TKMS med Type 214, den spanske Navantia med S80 og den sydkoreanske DSME med KS-III. De to valgte skibsværfter er Mazagon Docks Ltd (MDL), som allerede har fremstillet de første 2 Scorpene ubåde i P75-programmet, og L&T skibsværfter. Den svenske koncern Kockums, et datterselskab af Saab, præsenterede sin A26-model, mens den japanske Mitsubishi Heavy Industries præsenterede Soryu-klassen, men de to virksomheder forlod konkurrencen.

Med tilbagetrækningen af ​​den svenske A26 og ifølge mange observatører vil konkurrencen hovedsageligt se modsætte sig modellerne fra Naval Group og Rubin designkontorer. Den franske gruppe drager fordel af det industrielle værktøj, der allerede er operationelt til at bygge Scorpene i P75-programmet, hvilket gør det muligt at reducere produktionsomkostningerne, selvom fremdriften vil være baseret denne gang på et anaerobt system. Derudover vil vedligeholdelse og besætningstræning blive optimeret med 6 Kalvari i drift. Rusland, Indiens vigtigste forsvarsudstyrspartner, arbejder hårdt på at forsøg på at foreslå en samudvikling, der er specifik for New Delhi. Men dette tilbud vil blive handicappet af de tilbageslag, som støder på Lada-klassen, hvis AIP-fremdrift synes at være forladt indtil videre, og som stødte på mange udviklingsvanskeligheder, hvilket førte til, at den russiske flåde favoriserede rækkefølgen af Program 636.3 Forbedrede Kilo-ubåde til styrkelse af Stillehavs- og Sortehavsflåderne, og det'en ny ordre vil sandsynligvis blive placeret for Østersøflåden.

INS Kalvari Air Independent Propulsion AIP | Tyskland | Forsvarsanalyse
Kalvari-klassen er et afgørende skridt fremad for kapaciteten i den indiske flåde
[Armelse]

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame.

Meta-Defense fejrer sit 5-års jubilæum!

LOGO meta defense 114 Air Independent Propulsion AIP | Tyskland | Forsvarsanalyse

- 20% på dit Classic- eller Premium-abonnement, med kode Metanniv24Indtil Kun 21. maj !

Tilbuddet gælder fra 10. til 21. maj for online abonnement på et nyt Classic eller Premium, årligt eller ugentligt abonnement på Meta-Defense hjemmesiden.


[/ Arm_restrict_content]

For yderligere

2 Kommentarer

Kommentarer er lukket.

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler