Oprettelse af en rumforsvarskommando i Japan

- Annonce -

Efter den officielle oprettelse af den amerikanske rumstyrke den 20. december 2019, eller den af ​​en rumkommando inden for den franske luftvåben den 9. januar, er det nu Japans tur at meddele dannelsen af ​​en rumforsvarsenhed, som rapporteret af Associated Press, Mari Yamaguchi. Den japanske premierminister Shinzo Abe sagde mandag, at denne nye enhed ville være operationel i 2022 for at beskytte landet mod enhver rumtrussel i tæt koordinering med den amerikanske rumstyrke, som forventes at løbe markant op i de næste fire år.

Space Domain Mission Unit vil begynde sine aktiviteter inden for den japanske selvforsvarsflyvåben (JASDF) fra april med et hovedkvarter oprettet på flybasen i Fuchu, vest for Tokyo. Cirka 2022 mennesker forventes at arbejde der oprindeligt, men menneskelige ressourcer forventes at stige hurtigt ved udgangen af ​​XNUMX.

h3 main 001 Analyse Forsvar | Missilforsvar | Spionage
Japan har et komplet udvalg af rumskydere, der er i stand til at indsætte tunge geostationære satellitter, men også om nødvendigt konstellationer af små militære satellitter i lav kredsløb.

LOGO metaforsvar 70 analyserer forsvar | Anti-missilforsvar | Spionage

Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter

- Annonce -

De Klassiske abonnementer give adgang til
alle artikler uden reklame, fra €1,99.


Nyhedsbrev abonnement

Tilmeld dig Meta-Defense nyhedsbrev at modtage
seneste modeartikler dagligt eller ugentligt

- Annonce -

Download denne artikel i .pdf-format

[armelse] Funktionalitet forbeholdt professionelle abonnenter [/ arm_restrict_content]
- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler