Fincantieri styrker båndene til Qatar

De italienske skibsværfter Fincantieri og det katatiske forsvarsministerium har underskrevet et aftalememorandum for at styrke bånd og fælles arbejde mellem den italienske flåde og Barzan holdingselskab ejet af staten Qatar. Denne aftale dækker teknologisk samarbejde inden for skibsbygning, men også cybersikkerhed og radar og kan give anledning til nye ordrer. Derudover integrerer den opførelsen af ​​flådebasen, hvorfra de nye bygninger i flåden, der blev bestilt i 2016, vil operere, samt alle de tjenester, der omgiver denne flåde, såsom vedligeholdelse og besætningstræning.


Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheder | Militær flådekonstruktion | Forsvarskontrakter og udbud

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.Download artiklen i pdf-format

Funktionalitet forbeholdt professionelle abonnenter

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler