Kinesisk forsvarsindustri lukkede efter koronavirusudbrud

Ud over sundhedsaspekterne anerkendes epidemier historisk for deres ubestridelige økonomiske virkning. Hvis forureningerne selv sætter arbejdstagere ud af spillet, indtil de er helede (i de bedste tilfælde), hjælper de mere eller mindre generaliserede karantænesystemer endnu flere virksomheder med at bremse eller midlertidigt stoppe deres aktivitet. I dag er forsvarssektoren naturligvis ikke skånet for dette fænomen forårsaget af den nylige eponemi af coronavirus, hvis udvikling stadig virker mindst usikker.

La fransk presse undlod ikke at rapportere nedlukningen af ​​samlebåndet - civilt - for Airbus i Tianjin, nær Beijing. Dette er dog kun et tilfælde blandt mange inden for alle aktivitetssektorer i landet: landbrug, industri, tjenester. Tidligere på ugen indikerede Global Times of China således, at mange forsvarsfabrikanter implementerede foranstaltninger for at beskytte deres medarbejdere, selvom det betød at reducere aktiviteten eller endda midlertidigt lukke bestemte websteder.

Kinesisk hangarskib model J20 News Defense | Railgun elektrisk kanon | Forsvarsindustriel underleverandørkæde
Opførelsen af ​​det 3. kinesiske hangarskib, det første udstyret med katapulter, kunne blive forsinket på grund af den nuværende epidemi.

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Logo Metadefense 93x93 2 Actualités Défense | Canon électrique Railgun | Chaine de sous-traitance industrielle défense

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler