Rom er klar til at vinde i Kairo på murbrokkerne fra det fransk-egyptiske forsvarssamarbejde

I begyndelsen af ​​sidste uge afslørede den italienske presse, at Egypten blev forhandlet om erhvervelse af de to sidste italienske general FREMM-GP-fregatter, F598 Spartaco Schergat og F599 Emilio Bianchi. i vores analyse af emnet, fremkaldte vi den industrielle, diplomatiske og operationelle logik, som et sådant køb kunne ligge til grund, mens vi mindede om, at sådanne forhandlinger per definition er lange og usikre.

Sidste weekend blev det italienske forsvar Twittersphere dog begejstret igen ved at nævne en potentiel megakontrakt til en værdi af mere end 9 milliarder euro, som ville være under forhandling mellem Rom og Kairo, ud over de to første FREMM'er, om yderligere skibe, kampfly og endda en satellit. I detaljer ville Egypten forhandle om anskaffelse af yderligere fire fregatter, for tyve patruljebåde, der skulle bygges på licens, men også for to eskadroner af Eurofighters. Typhoon, et ubestemt antal M346 træningsfly samt en satellit. Oplysningerne blev oprindeligt offentliggjort i den skriftlige version af den økonomiske avis The Sun 24 Hours, ud over de oplysninger, der allerede er offentliggjort af Start Magazine, og ville forblive fragmenteret for at sige det mildt.

FREMM Italiens forsvarsanalyse | Jagerfly | Militære flådekonstruktioner
Før man overvejer en megakontrakt på mere end 9 milliarder euro, vil det allerede være nødvendigt for Egypten at konsolidere købet af de sidste to italienske FREMM'er.

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsanalyse | Jagerfly | Militær flådekonstruktion

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler