US Light Armored Reconnaissance-program kan blive genfødt takket være specielle kræfter

Siden 2001 har de vestlige styrkers luftkampagner primært fokuseret på Luftstøtte (CAS) og Counterinsurgency (COIN) -missioner, hvilket har ført til, at luftvåbenet i stigende grad forsømmer toppen af ​​det operationelle spektrum, som de mangler dem i dag. Ironisk nok har omkostningerne ved langvarige militære operationer i Afghanistan, Irak eller Afrika kombineret med kontinuerlige reduktioner i militære budgetter siden 1990'erne ikke gjort det muligt at udvikle nye midler, der virkelig egner sig til opførelsen af CAS / COIN-operationer. I USA som i Europa er luftstyrkerne således artikuleret omkring median taktiske fly ændret lidt efter lidt til udførelse af asymmetriske operationer, maskiner til alle formål, som ikke rigtig er i stand til at udmærke eller i CAS eller i høj intensitetskamp.

To årtier efter den første udtryk for behov og elleve år efter, at programmet blev lanceret, har USAF besluttet at afslutte sin erhvervelse af LAAR (Light Attack / Armed Reconnaissance) rekognoserings- og lysangrebfly eller LAS (Light Air Support), i anledning af offentliggørelsen af Pentagon-budgetoverslag for regnskabsåret 2021. Det samme dokument specificerer imidlertid, at kommandoen for de amerikanske specialstyrker USSOCOM kræver et budget på 2021 millioner dollars for 100 for køb af fem fly (ud af 75 planlagte) fra "Armed Overwatch" -programmet, SOCOM-varianten af ​​LAAR-programmet. Et budget, som dog stadig skal godkendes af Kongressen.

AT6B wolverine Forsvarsnyheder | Trænings- og angrebsfly | Hærens budgetter og forsvarsindsats
AT-6 Wolverine tilbydes af Textron / Beechcraft. Dette er en enhed afledt af den schweiziske træning PC-9

LOGO meta forsvar 70 Forsvarsnyheder | Trænings- og angrebsfly | Forsvarets budgetter og forsvarsindsats

Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter -

De Klassiske abonnementer give adgang til
alle artikler uden reklame, fra €1,99.

- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler