Boeing afslører sin vision om den amerikanske lysangrebshelikopter i kinesiske skygger

- Annonce -

Af de 5 finalister udvalgt af den amerikanske hær til at konkurrere om FARA-programmet (Future Attack Reconnaissance Aircraft) beregnet til at erstatte de OH-58 Kiowa lette helikoptere, der allerede var trukket ud af tjeneste, samt nogle af angrebshelikopterne, var Boeing den eneste for ikke at have afsløret sin model, selvom Seattle-firmaet i øjeblikket producerer AH64 Apache, spydspidsen for den amerikanske hærs helikopterbårne angrebskomponent. Men den lille reklamevideo, der blev offentliggjort i går på Twitter, afslører ikke meget mere...


LOGO meta forsvar 70 Forsvarsnyheder | Forsvarets institutionelle kommunikation | Konstruktion af militærhelikoptere

Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter

De Klassiske abonnementer give adgang til
alle artikler uden reklame, fra €1,99.

- Annonce -

Nyhedsbrev abonnement

Tilmeld dig Meta-Defense nyhedsbrev at modtage
seneste modeartikler dagligt eller ugentligt

- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler