Endelig vil prisen på F35 ikke falde i 2020 eller i 2021 ...

- Annonce -

Afgjort er nyhederne næppe gunstige for F35 i øjeblikket ... Efter den store mediekampagne i slutningen af ​​2019, der meddelte faldet anskaffelsespriser for F35 for parti 14 og 15 under markeringen på $ 80 millioner for version A ser det ud til, at virkeligheden er noget anderledes. I anledning af undersøgelsen af ​​det budget, som Pentagon præsenterede for Kongressen for regnskabsåret 2021, ser prisen på Joint Strike Fighter ikke kun ud til at falde i forhold til 2019, men endda til at stige lidt. ...

Det er først og fremmest bortvisning af Tyrkiet fra det program, der er spørgsmålstegn ved her. Antallet af enheder, der skal produceres, er ikke kun mindre end forventet, men de dele af enheden, der er fremstillet af den tyrkiske industri, som inden udgangen af ​​marts skal distribueres fuldt ud til amerikanske virksomheder og andre programpartnere så deres priser stige markant under operationen og påvirkede omkostningspriserne for de 3 versioner af enheden. Derudover ser det ud til, at internationale leverancer i 2021 ikke når de niveauer, som den amerikanske producent håber på at respektere det forhandlede fald i anskaffelsespriser. Selvom dette ikke officielt påpeges, er det sandsynligt, at udsættelsen af ​​produktionen ved enhedens fulde kapacitet til 2021, der blev annonceret i oktober 2019, hindrer de forventede produktivitetsgevinster, og at udgifterne til at rette op på de konstaterede mangler på enheden spænder også modellen.

Factory F35 Defense News | Jagerfly | Forsvarets institutionelle kommunikation
Den tyrkiske industri leverede 900 dele til Lockheeds fly, hvoraf 400 kun blev fremstillet på tyrkisk jord

LOGO meta forsvar 70 Forsvarsnyheder | Jagerfly | Forsvarets institutionelle kommunikation

Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter

- Annonce -

De Klassiske abonnementer give adgang til
alle artikler uden reklame, fra €1,99.


Nyhedsbrev abonnement

Tilmeld dig Meta-Defense nyhedsbrev at modtage
seneste modeartikler dagligt eller ugentligt

- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler