Pakistan tester nyt krydstogtsmissil, der er i stand til at ramme hjertet af Indien

- Annonce -

Pakistanske militære kilder siger, at Islamabad fortsatte for tre dage siden testning af et nyt krydstermissil beregnet til pakistanske kampfly. Dette missil, betegnet Ra'ad-II, er et dybt moderniseret derivat af Ra'ad-I, der blev testet for mere end 10 år siden, og som kunne integreres i små mængder i arsenalet af pakistanske Mirage III-våben.

Sammenlignet med Ra'ad-I ville Ra'ad-II (eller Haft-8 Mk.2) have en næsten fordoblet rækkevidde, der tager den til næsten 600 km. Det ville være udstyret med et moderne ledelsessystem og kunne tjene som grundlag for udviklingen af ​​en anti-ship version. Med en masse på omkring et ton ville missilet bytte de gamle massive kontroloverflader i Ra'ad-I for et X-formet haleplanarrangement, mere kompakt og resultere i mindre aerodynamisk træk. For Islamabad ses udviklingen af ​​krydstogtemissiler af alle typer, især i luften, som en strategisk prioritet i lyset af udviklingen af ​​den langvarige strejkeevne hos den indiske luftvåben.

ispr missiltest Forsvarsnyheder | Atomvåben | Jagerfly
Ra'ad-II missil ved lanceringen. Mirage III's ventrale punkt tillader transport af særligt tunge og omfangsrige belastninger.

LOGO meta forsvar 70 Forsvarsnyheder | Atomvåben | Jagerfly

Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter

- Annonce -

De Klassiske abonnementer give adgang til
alle artikler uden reklame, fra €1,99.


Nyhedsbrev abonnement

Tilmeld dig Meta-Defense nyhedsbrev at modtage
seneste modeartikler dagligt eller ugentligt

- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler