Royal Thai Air Force kunne multiplicere leverandører til at modernisere

Den 20. februar offentliggjorde den thailandske luftvåben (Royal Thai Air Force - RTAF) en hvidbog med detaljerede oplysninger landets militære genudstyrsprojekter i det næste årti, såvel som dets længerevarende ambitioner. Oprindeligt vil prioriteterne især vedrøre trænings-, transport- og redningsudstyr.

Bangkok er dog allerede i gang med at forberede sig på moderniseringen af ​​sin flåde af kampfly. En mindeværdig kommerciel kamp kunne derefter spilles i Thailand, ikke efter markedets størrelse, men af ​​arten af ​​de konkurrenter, der kunne modsætte sig på stedet. Ud over den amerikanske F-16V og den svenske Gripen E bør RTAF sandsynligvis evaluere flere regionale forslag baseret på den sydkoreanske FA-50 og især den kinesiske J-10C, der er målrettet mod sin første ordre der. eksport.

Med hensyn til transportflyvning skal Bangkok erstatte sin aldrende C-130H-flåde med et dusin nyligt fly. Hvis Airbus har en planlagt tid en forførelsesoperation i Thailand at placere sin A400M der, synes de nuværende ambitioner for RTAF at være koncentreret omkring en enhed med samme kapacitet som dens Hercules, der placerer den moderniserede C-130J som en naturlig kandidat, især i sin tankning version under flugt. Udskiftningen af ​​den nyeste BT-67 (moderniseret version af den ærverdige DC-3) kunne være mere vellykket på Airbus med sin C-295, selvom Leonardo C-27J og den ukrainske An-132 også nævnes.

RTAF Basler BT 67 Forsvarsnyheder | Militære alliancer | Hærens budgetter og forsvarsindsats
Royal Thai Air Force bruger stadig et halvt dusin Basler BT-67s, en moderniseret version af DC-3 / C-47, der dukkede op under ... Anden Verdenskrig! Fornyelsen af ​​logistikflåden er vigtig, da interventionen i tilfælde af naturkatastrofer er en af ​​RTAF's vigtigste opgaver

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheder | Militære alliancer | Forsvarets budgetter og forsvarsindsats

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler