Indien bestiller 24 MH-60R Sea Hawk flådehelikoptere under Donald Trump-besøg i New Delhi

Der er temadage, og i dag er det dominerende tema helikopteren. Under sit officielle besøg i Indien underskrev den amerikanske præsident Donald Trump faktisk militære ordrer på et beskedent beløb på $ 3 mia., Især i forbindelse med erhvervelsen 24 MH-60R Sea Hawk helikoptere til den indiske flåde. Denne ordre, som ivrigt afventer på subkontinentet, vil markant styrke indiske fartøjers kapacitet til at undervise ubåden og mod skibet.

USA er meget aktiv i indiske forsvarsbud. Uanset om det er P8 Poseidon, Apache-helikoptere, luftfartsmissiler eller krigere for den indiske flåde og luftvåben, er amerikanske firmaer ved at positionere sig på næsten alle nye Delhi, både i et forsøg på at fange markedsandele fra verdens førende importør af forsvarsudstyr, og i et forsøg på at svække den forbindelse, der eksisterer mellem Indien og Rusland uden problemer med forsvarsteknologi. Frem for alt ser Washington Indien som en strategisk allieret til at indeholde kinesisk ekspansionisme i Asien, både fra dets potentielle økonomiske vækst og fra dets demografi og dets centrale position i det Indo-Stillehavs teater.

MH60 ASM sonar Forsvarsnyheder | Konstruktion af militærhelikoptere | Forsvarskontrakter og udbud
Et af de vigtigste opgaver er bekæmpelse af ubåd mod ubåde, især ved hjælp af dykkersonar AN / AQS-22

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheder | Konstruktion af militærhelikoptere | Forsvarskontrakter og udbud

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler