Den fremtidige amerikanske rekognoscerings- og angrebshelikopter er blandt disse 5 modeller

I 1982, midt i den kolde krig, besluttede Pentagon at lancere designet af en ny rekognoscering og let angrebshelikopter beregnet til at erstatte OH-58 Kiowa fra den amerikanske hær, men også AH-1 Cobra of the Marines. Korps og antal bevæbnede UH-1 Huey, der udstyre de 3 hære. Dette var RAH-66 Comanche-programmet, der blev betroet Boeing og Sikorsky. Oprindeligt planlagt til at blive produceret i 6000 eksemplarer, så denne revolutionerende og skjult enhed sit mål krympe som en hud af sorg med sammenbruddet af den sovjetiske blok for endelig at målrette mod kun 600 eksemplarer i begyndelsen af ​​2000. Forsinkelser, teknologiske deadlocks og ambitioner Overdreven blev endelig bedre med programmet, som blev opgivet i 2006, ikke uden at det allerede havde kostet mere end 14 milliarder dollars.

Ud over det økonomiske tab fandt de amerikanske hære sig frem for alt uden en løsning til at erstatte deres flåde af fly, der daterede for mange fra Vietnam eller begyndelsen af ​​70'erne. Men budgetspændinger og manglen på behov for denne type fly i asymmetriske konflikter som Afghanistan og Irak, resulterede i successive udsættelser i lanceringen af ​​et erstatningsprogram. Endelig blev de sidste OH-2014 Kiowas i 58 trukket ud af drift uden at have en erstatning. Og det er naturligvis i dette øjeblik, at verdensspændingerne, især med Rusland efter annekteringen af ​​Krim og Kina efter beslaglæggelsen af ​​Kinahavet, begyndte, og at disse to lande fremskyndede, alle i det mindste offentligt genopbygning og modernisering af deres styrker.

Helikopter comanche analyserer forsvar | Konstruktion af militærhelikoptere | Forsvarskontrakter og udbud
Comanche-programmet blev opgivet efter mere end 20 år og $ 14 milliarder brugt

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsanalyse | Konstruktion af militærhelikoptere | Forsvarskontrakter og udbud

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler