De Forenede Arabiske Emirater vælger Sniper-betegnelsen pod til modernisering af deres Mirage 2000-9

Lockheed Martin meddelte i går, at det har solgt et uudgivet antal Sniper Advanced laserbetegnelser i De Forenede Arabiske Emirater til at udstyre Mirage 2000-9 emirati-flåden. Sniper pod var allerede brugt på UAE F-16E / F Block 60 og bør integrere Mirage 2000-9, den mest avancerede version af Dassault's fly, som en del af dets moderniseringsprogram.

På fransk side skal nyheden utvivlsomt skuffe Thales, der håbede at placere på Mirage 2000-9 sa ny TALIOS-betegnelse bæreseng. I Frankrig skal sidstnævnte nemlig erstatte DAMOCLES pod, som i dag udstyrer franske jagerfly men også Emirati Mirage 2000-9. Faktisk blev DAMOCLES endda designet specifikt i samarbejde med UAE baseret på deres egne behov. Lokalt udpeget SHEHAB og 30% finansieret af Emiraterne, DAMOCLES blev også efterfølgende integreret i Tornado og Typhoon saudiarabiske, stillet over for behov svarende til dem i De Forenede Arabiske Emirater.

sniper pod 002 Forsvarsnyheder | Jagerfly | Guidede bomber
Sniper Pod udstyrer allerede mange luftstyrker, herunder US Air Force. Her er den monteret under vingerne på en A10 Thunderbolt II

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheder | Jagerfly | Guidede bomber

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler