Tyrkiet er på vej til at fuldføre moderniseringen af ​​Pakistans første Agosta-90B ubåd på trods af fransk modstand

I de seneste dage er den tyrkiske og pakistanske presse vendt tilbage til programmet for at modernisere pakistanske ubåde af typen Agosta-90B, som bliver omdannet til i Tyrkiet. Det tyrkiske selskab STM, der er ansvarlig for redesignet af den første bygning, siges at have sagt at en første moderniseret Agosta-90B ville blive lanceret inden udgangen af ​​måneden "på trods af sanktionerne og begrænsningerne" pålagt af Frankrig.

Erklæringen specificerer imidlertid ikke, om dens sanktioner og begrænsninger er pålagt af de franske myndigheder eller af Naval Group, producenten af ​​Agosta, eller om de anvendes til slutkunden (Pakistan) eller til de tyrkiske fabrikanter, der er ansvarlig for modernisering. Men det kan være, at der ikke er noget overraskende ved at bemærke skilsmissen mellem Naval Group og Frankrig på den ene side og den pakistanske marine på den anden side. Angrebet i Karachi i 2002 mod medarbejderne i DCN (i dag Naval Group) havde kastet en irreversibel kulde mellem myndighederne i de to lande. Det efterfølgende salg i Indien af ​​Scorpene-ubåde, mere moderne end Agosta, havde endelig markeret Naval Groups regionale strategiske overgang, som ikke længere virkelig ønsker at gøre forretninger med Islamabad ud over de nuværende forpligtelser.

1552666842 agosta 90b 4 Forsvarsnyheder | Air Independent Propulsion AIP | Atom våben
Med meget moderne elektronik og MESMA-fremdrift udgjorde Agosta B-ubåde, som Frankrig solgte til Pakistan i de tidlige 2000'ere, en førsteklasses ubådstyrke.

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Logo Metadefense 93x93 2 Actualités Défense | Air Independant Propulsion AIP | Armes nucléaires

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler