Hvordan har hypersoniske våben ændret dataene for moderne militær handling?

Denne uge har hypersoniske våben igen været en væsentlig del af den globale forsvarsteknologi-nyhed. I Rusland har ingeniører meddelt, at de har gjort det med succes den første lancering af 3M22 Tzirkon-missilet fra fregatten Admiral Gorshkov, mens udviklingen afen mini-version af det luftbårne missil Kh47M2 Kinzhal blev startet med henblik på at kunne bruge det fra bunkere i den nye 5. generation Su-57 fighter. I USA var det den amerikanske hær, der præsenterede en reduceret model af dens Long Range Hypersonic Våben, et hypersonisk raketten raket på grund af sin første test i 2023.

I denne artikel vil vi studere årsagerne til, at de store verdenshære i USA, Kina, Rusland og Europa engagerer sig så intenst i udviklingen af ​​disse systemer såvel som de teknologiske indsatser og udfordringer for hæve for at opnå dette for at forstå, hvordan hypersoniske våben har ændret dataene for moderne militær handling.

Hypersonisk, det vil sige?

Et system siges at være "hypersonisk", når det er i stand til at udvikle sig og opretholde en hastighed større end eller lig med Mach 5 eller 6.174 km / t eller endda 1.715 meter pr. Sekund. Denne hastighed var allerede nået og endda overskredet af de fleste ballistiske missiler, som dog ikke er kvalificerede som hypersoniske våben. Faktisk udvikler traditionelle ballistiske missiler, ligesom deres sprænghoveder, ikke i denne hastighed og er tilfredse med at følge deres ballistiske bane. Det er også ved disse hastigheder, at de fysiske fænomener ved molekylær dislokation af omgivende gasser vises og genererer et karakteristisk plasma, hvilket skaber mange teknologiske udfordringer, som ingeniører i hvert land skal imødegå.


Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsanalyse | Hypersoniske våben og missiler | Strategiske bombefly

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

1 KOMMENTAR

Kommentarer er lukket.

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler