Boeing afslører lovende forslag til FARA-konkurrence

- Annonce -

Boeing var den sidste af 5 virksomheder, der er autoriseret til at konkurrere om den første udvælgelse af FARA-programmet, for ikke at Futur Attack and Reconnaissance Aircraft officielt har præsenteret sit koncept. Det er igennemen video og et afsnit på Boeings websted at denne offentlige præsentation blev afholdt denne tirsdag den 3. marts. Uden store overraskelser i forhold til vores tidligere fradrag er Boeing placeret på et mellemsegment mellem Invictus 360 fra Bell og Raider-X fra Sikorsky med et tilbud, der er beregnet til at være attraktivt, set fra et teknologisk synspunkt, men også fra et budgetmæssigt synspunkt.

Lad os starte med at præsentere, hvad Seattle-luftfartsfirmaet afslører i dag. Modellen, nøgternt kaldet "Boeing FARA", sidder godt, som vi havde antaget, på en unik arkitektur blandt de 5 konkurrenter med en 6-bladet hovedrotor, en lille propel på halen og en anti-moment rotor forskudt opstrøms for halen. Denne konfiguration, meget tæt på den, der er foreslået til "Super Apache", har fordelene ved enkelhed, da kraften fra propel propellen er direkte fanget på den enkelte turbine, ligesom hvad der praktiseres til traditionelle helikopter anti-moment rotorer. Derfor vil enheden effektivt have en hastighed, der er højere end en helikopter som Bell 360 Invictus, men uden kompleksiteten i Raider-X mod roterende rotor.


LOGO meta forsvar 70 Forsvarsnyheder | Konstruktion af militærhelikoptere | Forsvarskontrakter og udbud

Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter

- Annonce -

De Klassiske abonnementer give adgang til
alle artikler uden reklame, fra €1,99.


Nyhedsbrev abonnement

Tilmeld dig Meta-Defense nyhedsbrev at modtage
seneste modeartikler dagligt eller ugentligt

- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler