Japan vender ryggen til briterne for sin nye generation af FX-fly

Indtil for nylig følte britiske BAe og Rolls-Royce og i mindre grad europæerne af FCAS-projektet, at de havde reelle chancer for at støtte Tokyo i dets nye generation af hunterprogrammet FX. Men ifølge den økonomiske side Asia.nikkei.com, har de japanske myndigheder endelig besluttet at favorisere samarbejde med De Forenede Stater på bekostning af det med Det Forenede Kongerige på dette område, men alligevel på et tidspunkt betragtes som en førende udfordrer i denne sag. En officiel meddelelse herom bør sendes i år.

Selvom Japan igen vender sig mod Washington for sit nye jægerprogram, synes de japanske myndigheder besluttet på ikke at gentage de samme fejl som tidligere. Faktisk hindrede de amerikanske myndigheder gentagne gange moderniseringen af ​​Mitsubishi F2, en japansk enhed afledt af den amerikanske F16, ved at blokere eksporten af ​​visse teknologier. Dette er grunden til, at Taro Kono, den japanske forsvarsminister, uden tvetyd meddelte, at hovedparten af ​​den teknologiske udvikling af dette nye program vil finde sted på japansk jord, hvor sidstnævnte derfor ikke kan udsættes for eksterne voldgift.

F 2 jasdf japan mitsubishi Defense News | Jagerfly | Internationalt teknologisk samarbejde Forsvar
Japan ønsker ikke at gentage de samme fejl med F2-programmet og har til hensigt at holde teknologisk kontrol over sin nye enhed

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame.

Meta-Defense fejrer sit 5-års jubilæum!

LOGO meta forsvar 114 Forsvarsnyheder | Jagerfly | Internationalt teknologisk samarbejde Forsvar

- 20% på dit Classic- eller Premium-abonnement, med koden Metanniv24

Tilbuddet gælder fra 10. til 20. maj for online abonnement på et nyt Classic eller Premium, årligt eller ugentligt abonnement på Meta-Defense hjemmesiden.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler