US Army bestiller nyt parti med 155 mm fransk-svenske BONUS-skaller

- Annonce -

Det er gennem BAe, moderselskab for det svenske selskab Bofors, at den amerikanske hær har bebudet ordren på et nyt parti BONUS-artilleriskaller at udstyre M109 Paladin selvkørende kanoner og M777 lette haubitser. Leveringen af ​​denne ordre, hvis volumen eller mængde ikke er afsløret, vil finde sted i 2021 og er en reel succes for de to designere af denne 155 mm antitankartilleriskal, den svenske Bofors og den franske Nexter Munition.

Traditionelt bruges 155 mm artilleriskaller til spærreild eller mætningsild. På trods af deres nøjagtighed, uanset om de bliver styret af GPS eller ej, gør deres ballistiske bane dem til dårlig ammunition mod rustning, som kun kan blive beskadiget af et usandsynligt direkte hit. Det første svar på dette problem blev leveret af laserstyrede skaller, såsom den amerikanske M712 Copperhead. Men for at være effektive skal målene belyses af en lasertegner, der kan afsløre de kræfter eller udstyr (droner), der har ansvaret for denne mission. Derudover har moderne pansrede køretøjer ofte nu laserdetektorer og passive beskyttelsessystemer for at beskytte sig mod dem, såsom røg.

Denne video fra Journal de La Défense præsenterer bonusskallen og dens anvendelse

LOGO meta forsvar 70 Forsvarsnyheder | Artilleri | Forsvarskontrakter og udbud

Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter

- Annonce -

De Klassiske abonnementer give adgang til
alle artikler uden reklame, fra €1,99.


Nyhedsbrev abonnement

Tilmeld dig Meta-Defense nyhedsbrev at modtage
seneste modeartikler dagligt eller ugentligt

- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler