Pentagon ønsker ikke yderligere israelske Iron Dome-systemer

Ifølge den israelske presse ville Pentagon have opgivet erhvervelsen af ​​yderligere jernkuppelsystemer for at styrke dets tætte beskyttelsesevne på grund af en uforenelighed mellem det israelske system og det luftbeskyttelsesnetværk, der blev anvendt af den amerikanske hær. Ifølge general Mike Murray, kommandør for den amerikanske hærs fremtidige kommando, har analyserne vist flere problemer, især med hensyn til cybersikkerhed og især med hensyn til interoperabilitet med de øvrige anvendte forsvarssystemer og især dem, der artikulerer systemerne. Patriot.

Denne meddelelse sætter ikke spørgsmålstegn ved anskaffelsen af ​​de to første batterier, der blev annonceret i 2019, som den amerikanske hær stadig afventer som en backup-løsning i afventning af en varig teknologisk løsning til beskytte følsom infrastruktur mod angreb fra skaller, raketter eller droner, specialitet i den israelske jernkuppel. Bemærk, at denne meddelelse ikke fjerner Iron Dome fra den globale indkaldelse af bud til anskaffelse af et tæt beskyttelsessystem for den amerikanske hær som en del af Big 6-superprogrammet. i dette tilfælde vil det være op til producenten at foreslå løsninger, der garanterer interoperabilitet og cybersikkerhed i hans system.

Det russiske Pantsir S1-system giver tæt antiluftfartøjs-, antimissil- og antidronebeskyttelse af følsomme steder. Forsvarsnyheder | CIWS og SHORAD | Forsvarskontrakter og udbud
Den russiske Pantsir er i konstant udvikling. Pantsir S3-versionen vil se sine forestillinger udvides med missiler, hvis rækkevidde vil overstige 40 km og en radar, der fører til 75 km.

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheder | CIWS og SHORAD | Forsvarskontrakter og udbud

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler