60% af tyskerne ønsker øget samarbejde med Frankrig på den internationale scene

- Annonce -

Undertiden leverer undersøgelser resultater, der overrasker deres sponsorer. For eksempel en undersøgelse udført i fællesskab af den amerikanske tænketank Pew Research Center i Washington DC og den tyske tænketank Koerber Stiftung i Hamborg om analysen af ​​en undersøgelse foretaget blandt 1000 amerikanere og 1000 tyskere fra over 18, vistehan kløfter mellem amerikanske og tyske forestillinger om forsvar og internationale politiske spørgsmål. Set i perspektiv med den undersøgelse, der blev udført i anledning af München La Défense-forumet i 2019, ser det endda ud til, at tyskerne, i modsætning til deres ledere, for det meste har positioner meget tættere på de franske på mange måder, kun amerikanere.

Den første statistik, åh så vigtig, præsenteret af den tysk-amerikanske fællesundersøgelse opsummerer alene omfanget af kløften mellem tysk og amerikansk offentlig mening. Faktisk, hvis 75% af amerikanerne mener, at forbindelserne mellem de to lande er gode, mener 64% af tyskerne, at de er dårlige, og kun 34% af tyskerne ville kvalificere dem som gode, der eller 17% af amerikanere ville kalde dem dårlige. Mens 85% af de adspurgte amerikanere betragter amerikanske militærbaser i Tyskland som vigtige eller meget vigtige, betragter 30% af tyskerne dem som uvigtige og 15% slet ikke vigtige, og kun 15% af tyskerne anser dem for meget vigtige 56 % Amerikanere.

Stab fra den amerikanske Stryker-brigade udstationeret i de baltiske lande af US Army News Defense | Tyskland | Forsvarsinstitutionel kommunikation
Tilstedeværelsen af ​​amerikanske baser på tysk jord betragtes kun som meget vigtig af kun 15% af de tyske respondenter mod 56% af amerikanerne

LOGO meta forsvar 70 Forsvarsnyheder | Tyskland | Forsvarsinstitutionel kommunikation

75% af denne artikel er tilbage at læse,
Abonner for at få adgang til det!

- Annonce -

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 6,90 €.


Nyhedsbrev abonnement

Tilmeld dig Meta-Defense nyhedsbrev at modtage
seneste modeartikler dagligt eller ugentligt

- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler