De største europæiske forsvarsindustrier truet af deres aktiekurser

Kombinationen af ​​frygt omkring Convid19-koronaviruspandemien, den ensidige og katastrofale indgriben fra præsident Donald Trump for at forbyde USA fra europæere i 30 dage og den strukturelle trussel om virksomhedsgæld har udløst en aktiemarkedssprængning i dag den 12. marts, selv efter et første kraftigt fald den 11. marts efter eksplosionen i antallet af koronavirus tilfælde i Italien og karantæne i landet. Dette efterår, der overstiger 12% i Paris og 10% i Frankfort og London, påvirker stærkt de store børsnoterede virksomheder i den europæiske forsvarsindustri, hvor aktiekurserne undertiden halveres over et år.

I Frankrig er den mest berørte virksomhed motorproducenten Safran med et fald på 16,85% i perioden, hvilket bringer sin aktiekurs over et år til -28%, men markerer et fald over en måned på mere end 40%. %. Airbus, med en titel, der er skruet af med 16,7% på sessionen, ser sin kurs over et år næsten halveres og registrerer 47,5% af faldet. Dassault Aviation, med et fald på 11,4% i løbet af sessionen, så prisfaldet 41% i løbet af året, mens Thales med -7,8% i løbet af sessionen og -28,5% i løbet af året, begrænse skader.

workshop Rafale 1 Forsvarsnyheder | Frankrig | Forsvarsindustrielt stof BITD
På trods af de fremragende resultater, der blev registreret i 2019, og især godt udfyldte ordrebøger, har store franske virksomheder deres aktiekurser at falde fra 30 til mere end 40% i løbet af et år.

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Logo Metadefense 93x93 2 Actualités Défense | France | Tissu industriel Défense BITD

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler