Indonesien annullerer ordre på russiske Su-35'er midt i USAs pres

Traditionelt ikke-justeret plejede Indonesien at afbalancere sine erhvervelser af forsvarsudstyr mellem forskellige blokke. Under den kolde krig fløj Jakartas luftstyrker ligesom Indien sammen Sovjet Mig 19 og Mig 21 sammen med amerikanske A4 Skyhawks, og denne situation fortsatte efter Sovjetunionens fald ved at ændre sæt russisk Su-27 og Su-30 og amerikansk F16. Men denne type "mellemliggende" positionering passer ikke længere Washington.

Siden sin ankomst til Det Hvide Hus har Donald Trump tydeligt forpligtet sig til at rekonstruere en blokstruktur på planeten, med på den ene side blokken artikuleret omkring USA og på den anden side struktureret omkring det kinesisk-russiske par. . Og for at tvinge lande til at træffe dette valg udråbte han i 2017, CATSAA-lovgivning, der truer ethvert land, der erhverver russisk eller kinesisk forsvarsudstyr med sanktioner, som kan variere fra suspension af eksporttilladelser til amerikansk forsvarsudstyr til alvorlige økonomiske sanktioner.

Su27SKM indonesien Forsvarsnyheder | Jagerfly | Forsvarskontrakter og udbud
Jakarta ønskede at erhverve 11 tunge langtrækkende Su-35-krigere til at erstatte sine 5 Su-27s og 11 Su-30s til sidst.

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheder | Jagerfly | Forsvarskontrakter og udbud

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

1 KOMMENTAR

Kommentarer er lukket.

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler