US Air Force forbereder sig på at erstatte MQ-9 Reaper med næste generations dronefamilie

- Annonce -

Med sin forgænger MQ-1 Predator er MQ-9 Reaper den mest ikoniske amerikanske drone i de sidste tyve år. Brugt af USAF og CIA, der eksporteres til Det Forenede Kongerige, Italien eller Frankrig, fremkalder denne rekognosering og angrebsdrone alene den asymmetriske karakter af de afghanske, irakiske og afrikanske konflikter, som USA har ført og deres allierede. Siden midten af ​​2010'erne har de amerikanske væbnede styrker imidlertid igen været udsat for trusler med høj intensitet, uanset om de står over for Rusland eller Kina.

I en sådan sammenhæng MQ-9 Reaper ser ud til at være et uegnet og forældet værktøjog tvang USAF til at forudse, at det skulle erstattes af et nyt ubemandet system med et par år, og at begrænse antallet af bestilte platforme til 337 i stedet for de hidtil planlagte 363. Stop af ordrer til Reaper i 2022 kunne være et slag for producenten General Atomics, men også for de allierede i USA, der for nylig har købt håndværket. Dette ville imidlertid frigøre midler til at undersøge udskiftningen af ​​Reaper med en familie af køretøjer, der er bedre egnet til fremtidige konflikter.

Predator C Avenger General Atomics Defense Analysis | Automatisering | Afghanistan konflikt
Efter at have lavet sin første flyvning i 2009, var Avenger-dronen (Predator-C) fra General Atomics designet til at overtage fra Reaperen i de mest omstridte miljøer. General Dynamics kan godt tilbyde et derivat af sin Avenger til det fremtidige erstatningsmarked for MQ-9 Reaper

LOGO metaforsvar 70 analyserer forsvar | Automatisering | Afghanistan konflikt

Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter

- Annonce -

De Klassiske abonnementer give adgang til
alle artikler uden reklame, fra €1,99.


Nyhedsbrev abonnement

Tilmeld dig Meta-Defense nyhedsbrev at modtage
seneste modeartikler dagligt eller ugentligt

- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler