Marinestyrker og koronavirus: hvad bruges til nuværende og fremtidige sundhedskriser?

Lidt tidligere på dagen, vi vendte tilbage i detaljer til installationen af ​​Tonnerre amfibiske helikoptertransportør (PHA) på Korsika, for at evakuere patienter fra coronavirus. Med udsættelsen af ​​et felthospital i Mulhouse og brugen af ​​Morphée-sæt fra Air Force til transport af visse patienter, blev Tunnres rundtur i weekenden mellem sydkysten af Frankrig og Korsika viser de væbnede styrkers engagement i kampen mod coronavirus.

Ikke desto mindre, i vores artikel offentliggjort fredag ​​aften om rygterne og falske nyheder omkring brugen af ​​hærerne i denne krise, vi konkluderede med hypotesen om, at visse militære midler uundgåeligt ville blive indsat uden for metropolen for at deltage i kampen mod Covid-19. Således kan brugen af ​​Thunder på Korsika meget vel kun være et første skridt, og andre indsættelser kan finde sted i de dage og uger, der kommer til oversøiske territorier såvel som i havet Indisk end i Atlanterhavet eller Stillehavet.

Le Tonnerre foretog denne weekend en rundtur mellem Sydfrankrig og Korsika for at overføre patienter fra Covid-19. Mistral-klassen er især godt rustet til at håndtere anspændte humanitære situationer

Coronavirus i de oversøiske territorier: en tidsbombe


Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter -

Artiklerne i fuld adgang er tilgængelige i afsnittet "Gratis varer". Flash-artikler er tilgængelige i fuld version i 48 timer. Abonnenter har adgang til de fulde artikler om analyse, nyheder og syntese. Artikler i arkiverne (mere end 2 år gamle) er forbeholdt Premium-abonnenter.

Køb af abonnementer er kun tilgængeligt fra hjemmesiden - afsnittet Abonnementer og værktøjer


Hæld en savoir plus

Meta-forsvar

GRATIS
VIEW