Nordkorea skyder 2 nye ballistiske missiler i det japanske hav

Lørdag den 21. marts opdagede begge de sydkoreanske og japanske overvågningssystemer to på hinanden følgende skud af ballistiske missiler fra Nordkorea. Våbnene fløj over 450 km og nåede et højdepunkt på 50 km, før de styrtede ned i Japans Hav. Dette er den tredje sådan retssag siden starten af ​​marts, selvom Sydkorea forsøger at komme frem, synes det med succes at komme fra coronavirusepidemien, der havde ramt den hårdt fra midten af ​​februar.

Hvis disse skud udløste officielle protester fra regionale hovedstæder såvel som fra Washington, ser det ud til, at de havde flere mål for intern politik end for udenrigspolitik, idet Pyongyang ikke havde ledsaget disse tests af nogen klar efterspørgsel, som i dens vane. Desuden ser det ud til, at den nordkoreanske leder, Kim Jung Un, denne lørdag deltog i en stor militær artilleriøvelse, der sandsynligvis forklarede branden. Da Nordkorea ikke frigiver indenlandsk information på den internationale scene, vides det ikke, om Coronavirus-udbruddet har ramt landet eller ej, men forbindelser mellem Pyongyang og Beijing har tendens til at tro, at det kan være muligt. Derfor er det sandsynligt, at regimet frem for alt hævder sin autoritet over sin egen befolkning ved disse prøver for at afholde enhver tilbøjelighed til at protestere.

Kim ballistiske missilforsvarsnyheder | Nordkorea | Missilforsvar
Atomvåben repræsenterer i dag det nordkoreanske regime og dets leder, Kim Jong Un, det eneste effektive våben, der beskytter sig mod både interne og eksterne trusler. Dette forklarer de gentagne fiaskoer i forhandlingerne med henblik på total nuklear nedrustning i Pyongyang.

LOGO meta forsvar 70 Forsvarsnyheder | Nordkorea | Anti-missil forsvar

Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter -

De Klassiske abonnementer give adgang til
alle artikler uden reklame, fra €1,99.

- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler