Tonnerre-helikoptertransporten blev sendt til Korsika for at evakuere patienter fra Covid-19

Sidste fredag, i en artikel dedikeret til rygter, der cirkulerer rundt om de væbnede styrker i forbindelse med coronavirus-epidemien, konkluderede vi, at indsættelsen af ​​yderligere militære midler til at styre situationen uden for Frankrig sandsynligvis var nært forestående. Ud over tankskibene, der blev brugt sammen med Morphée-sæt til transport af patienter, nævnte vi især brugen af ​​amfibiehelikoptertransportører (PHA), hvis hospitaler er specielt veludstyrede.

Den næste dag lærte vi fra Ministeriet for de væbnede styrker, at en første PHA, Tonnerre, skulle rejse om aftenen fra Toulon for at deltage i evakueringen af ​​patienter med Covid-19 på Korsika. Et spring mod tordenen, men som gør det muligt at transportere mange flere patienter samtidig end et Morphée-fly, samtidig med at man undgår brug af civile færger, der slet ikke er udstyret til denne type medicinsk evakuering. Frem for alt vil transport af patienter til hospitaler i Marseille muliggøre overbelastning et stykke tid på Ajaccio hospital, hvis kapacitet er tæt på mætning.

Tonnerre Corse News Defense | Amfibieangreb | Tankvogne
Efter at have grebet ind for at redde ofrene for orkanen Irma og cyklonen Idai, er Tonnerre regelmæssigt i humanitære operationer

Amfibisk helikopterbærers hospitalskapacitet


Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame.

Meta-Defense fejrer sit 5-års jubilæum!

LOGO meta forsvar 114 Forsvarsnyheder | Amfibieoverfald | Tankfly

- 20% på dit Classic- eller Premium-abonnement, med koden Metanniv24

Tilbuddet gælder fra 10. til 20. maj for online abonnement på et nyt Classic eller Premium, årligt eller ugentligt abonnement på Meta-Defense hjemmesiden.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler