US Navy bestiller 3 ekstra MQ-25 Stingray tankning droner fra Boeing

dans en pressemeddelelse offentliggjort torsdag den 2. april meddelte Boeing Defense, at den amerikanske flåde havde mulighed for at bestille 3 nye ombord MQ-25 Stingray tankningsdroner til et beløb på $ 84,7 millioner. Denne ordre er en del af den planlagte progression af produktionslinjekapaciteter samt support til igangværende tests. I første kvartal af 2020 fløj MQ25-programmet 30 timer i flere højder og hastigheder i overensstemmelse med tidsplanen. Flyet modtager nu tankningsmodulet under flyet, og testflyvninger kan genoptages senere på året. I modsætning til produktionskæderne CH47 og V22 synes produktionen af ​​MQ25 for øjeblikket ikke at være påvirket af Covid19 coronavirusepidemien.


Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheder | Forsvarskontrakter og udbud | Kampdroner

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

1 KOMMENTAR

Kommentarer er lukket.

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler