KC-46: dårlige nyheder akkumuleres for Boeing

- Annonce -

Siden lanceringen af ​​USAF KC-46 Pegasus tankerprogram, tekniske problemer, forsinkelser og ekstraomkostninger ophobes, i en sådan grad, at de cirka tredive fly, der allerede er leveret i dag, ikke er i stand til at udføre kampopgaver. Det største tekniske problem, som Boeing-tankstationen støder på, ser stadig ud til at vedrøre Remote Vision System (RVS), et system med kameraer og sensorer, der gør det muligt for en operatør at styre Pegasus-tankstangen eksternt.

For et par dage siden, der er endelig fundet en aftale mellem Boeing og USAF for at løse RVS-problemerne en gang for alle. Som et første skridt bliver Boeing nødt til at levere software- og hardware-rettelser for at forbedre RVS så meget som muligt. I et andet trin skal hele RVS dog erstattes af et nyt system, både på de allerede leverede enheder og på de omkring 146 enheder, der stadig skal leveres. Ingen tekniske detaljer er filtreret ud af OEM, som kunne vælges til at levere en ny RVS. Vi ved dog, at der allerede findes løsninger på markedet, da Airbus A330 MRTT er udstyret med et tilsvarende system, der giver fuld tilfredshed.

USAF Boeing KC 46A Pegasus 767 2LKC Defense News | Tankskibe | Konstruktion af militærfly
Pegasus nær Boeings fabrikker i staten Washington. Produktionen af ​​alle passagerfly er i øjeblikket standset, hvilket inkluderer tankfly og maritime patruljefartøjer baseret på civile Boeing-celler.

LOGO meta forsvar 70 Forsvarsnyheder | Tankfly | Konstruktion af militærfly

Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter

- Annonce -

De Klassiske abonnementer give adgang til
alle artikler uden reklame, fra €1,99.


Nyhedsbrev abonnement

Tilmeld dig Meta-Defense nyhedsbrev at modtage
seneste modeartikler dagligt eller ugentligt

- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler