Boeing fortsætter med at bevæge sig fremad på det loyale Wingman-program i Australien

Boeing Australia har for nylig gjort to nye fremskridt med sit loyale Wingman-program, der blev afsløret for lidt over et år siden. I februar flykroppen af ​​den første prototype var endelig blevet samlet. I dag har denne demonstrator, der er samlet, været landede for første gang på landingsudstyret, og dets interne systemer blev tændt for første gang.

Loyal Wingman er udviklet med støtte fra Royal Australian Air Force under det avancerede udviklingsprogram og er en 11,7 m lang skjult ledsager drone beregnet til at ledsage langtrækkende kampfly raid. Dens producent udpeger det således internt som "Boeing Airpower Teaming System". Til RAAF skal maskinen være i stand til at interagere med et Super Hornet-, Growler- eller F-35-kampfly, men også med E-7A Wedgetail-radarfly og maritime patruljefly. P-8 Poseidon. Til dette vil den Loyale Wingman bruge kunstig intelligens, som gør det muligt for den at udføre missioner autonomt, men kan også fjernstyres af besætningerne på de fly, den ledsager.

Loyal Wingman flyskrog Nyheder Forsvar | Australien | Automatisering
Den første skrog af Boeing Australias Loyal Wingman blev samlet i februar. Det er nu baseret på landingsudstyret, og dets strømforsyning er blevet aktiveret.

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Logo Metadefense 93x93 2 Actualités Défense | Australie | Automatisation

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler