Covid-19: Thailand kunne standse militære erhvervelser i mere end et år

På grund af krisen forårsaget af coronavirus-pandemien kan Thailand muligvis udsætte det indtil senere nogle af dets største forsvarsudgifter, inklusive dets ubådsprogram med Kina. Denne afbrydelse i militære køb skyldes imidlertid ikke landets sundhedssituation, men snarere af økonomiske og politiske overvejelser.

Faktisk, hvad angår sundhed, har Thailand været relativt lidt påvirket af coronavirus-epidemien der ramte Kina hårdt. For øjeblikket er der kun omkring tredive mennesker døde af SARS-CoV-2 i Thailand, mod mere end 60.000 i Europa, indtil videre. Allerede påvirket af SARS i 2002 ser det ud til, at landet hurtigt har truffet foranstaltninger til beskyttelse af befolkningen.

Men som andre steder i verden har disse beskyttelsesforanstaltninger kun været mulige ved at begrænse interaktioner mellem mennesker og derfor størstedelen af ​​lokal aktivitet i landet. Endnu værre set fra et økonomisk synspunkt har epidemiens globale skala tørret op to af landets vigtigste indtægtskilder: turisme og eksport af fremstillede produkter (elektronik, computere, tekstiler). Thailand er stærkt etableret i den globale økonomi og kan kun lide under den globale sundhedskrise, selvom coronavirusepidemien er under kontrol på sit territorium.

Thailand Coronavirus Nyheder Forsvar | Forsvarets budgetter og forsvarsindsats | Forsvarskontrakter og udbud
For øjeblikket forbliver Sydøstasien relativt uberørt af coronaviruspandemien. De økonomiske og politiske konsekvenser af epidemien vil dog være særligt dramatiske.

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Logo Metadefense 93x93 2 Actualités Défense | Budgets des armées et effort de Défense | Contrats et Appels d'offre Défense

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler