Kinesisk statspresse nævner "mulig kamp" omkring Taiwan-øen

Le Kinesisk statsside GlobalTimes.cn offentliggjorde i dag en artikel, der rapporterede om et betydeligt antal øvelser fra People's Liberation Army luftvåben omkring øen Taiwan. Argumentet i artiklen med henvisning til "eksperter" konsulteret om emnet er baseret på forventningen om en kamp over øen. Siden slutningen af ​​januar, og på trods af krisen knyttet til Coronavirus Covid-19-pandemien, har de kinesiske luftstyrker gennemført ikke mindre end 4 luftøvelser omkring den uafhængige ø siden 1947.

Øvelserne sætter H-6 langdistancebomber i gang, KJ-500 fly til tidlig varsling og J-11 interceptors, en lokal version af den russiske Su-27 og stort set moderniseret. Da Kina for tiden kun har 3 tankfly, deltog ingen fly af denne type i disse manøvrer. Ud over manøvrer i Taiwansundet, der adskiller øen fra fastlandet, har kinesiske fly nu udvidet deres rækkevidde ved at gennemføre øvelser overalt på øen.

J11B 01 Forsvarsnyheder | Amfibieangreb | Jagerfly
J11 er den almindelige tunge interceptor for People's Liberation Army

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheder | Amfibieoverfald | Jagerfly

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler