Og hvis de tyske Super Hornets en dag begav sig ud på et fransk flyselskab

- Annonce -

For et par uger siden, information fra Tyskland syntes at indikere, at Luftwaffe kan vælge at erstatte sine resterende Panavia Tornado jagerbomber med en blandet flåde på 90 nye Eurofighters Typhoon og 45 Super Hornets fra det amerikanske Boeing. Meget hurtigt, informationen får tyske industrialister og fagforeninger til at reagere, der i dette køb af Super Hornet ser en underskud åbenlyst for den tyske luftfartsindustri. Nyheden er desto mere bekymrende, at et sådant køb ville svække Tysklands politiske og industrielle investeringer i det europæiske FCAS-program, gennemført i samarbejde med Frankrig og Spanien og havde til hensigt at føde NGF, en ny europæisk stealth hunter.

Men hvis det stadig synes uheldigt at se et europæisk land vælge amerikansk udstyr, selvom europæiske - og nationale - produkter kunne være tilgængelige, kan køb af Super Hornets af Tyskland være en chance for Forsvars Europa. Faktisk er Super Hornets and Growler (den elektroniske krigsførelsesversion af Super Hornet), som Tyskland kunne købe, flådefly perfekt kompatible med det franske hangarskib Charles de Gaulle. Kunne vi så forestille os, at erhvervelsen af ​​amerikanske krigere ville tjene til at udvikle starten på en europæisk flådekapacitet?

Model af FCAS præsenteret af Dassault Aviation Germany | Militære alliancer | Forsvarsanalyse
En første model af NGF-FCAS blev afsløret på Euronaval 2018. Siden da har flyets generelle form ændret sig meget, men NGF skal være kompatibel med indsættelse på et hangarskib. Indtil videre interesserer denne kapacitet kun den franske flåde, selvom potentialet for Tyskland og Spanien eksisterer.

Spørgsmålet om udskiftning af Tornado


LOGO meta forsvar 70 Tyskland | Militære alliancer | Forsvarsanalyse

Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter

- Annonce -

De Klassiske abonnementer give adgang til
alle artikler uden reklame, fra €1,99.


Nyhedsbrev abonnement

Tilmeld dig Meta-Defense nyhedsbrev at modtage
seneste modeartikler dagligt eller ugentligt

- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler