Covid-19: Thailand og Sydkorea for at reducere forsvarsbudgetterne markant

Dette er ingen overraskelse for nogen: mange lande vil være førte til at reducere deres forsvarsudgifter i de kommende måneder. På den ene side vil de økonomiske konsekvenser af krisen ikke gøre det muligt at opretholde det samme investeringsniveau. På den anden side vil den offentlige mening i mange lande kræve, at militære investeringer anvendes især under økonomisk genopbygning, især for lande, der er vant til at importere deres våben. Da Asien har været det første kontinent, der er ramt af pandemien, er det logisk at finde de første meddelelser der i denne retning.

Som vi allerede har nævnt, har Thailand bekræftet, at det vil reducere sine militære udgifter drastisk. Dette vil især ske inden for søsektoren, af operationelle og politiske grunde, som vi allerede havde drøftet. Nu ved vi mere om de programmer, der vil blive påvirket af disse beslutninger. Som forventet er det flåden og dens ubådsprogram, der betaler den tungeste pris for genopbygningen af ​​landet.

Saab 340 AEW Gripen D Thailan Defense News | Forsvarets budgetter og forsvarsindsats | Militær flådekonstruktion
Covid-19-epidemien og dens økonomiske konsekvenser kan meget vel være varig. Moderniseringsprogrammerne for den thailandske flåde og luftvåben kunne blive særlig berørt.

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheder | Forsvarets budgetter og forsvarsindsats | Militære flådekonstruktioner

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler