Pakistan modtager de første kinesiske-fremstillede VT4 tunge tanke

- Annonce -

Den kinesiske industri ønsker tydeligt at gøre indtryk i denne periode med begrænset global aktivitet inden for forsvarsindustrien ved at understrege gennemførelsen af ​​dens kontrakter, hvad enten det er for de nationale styrker eller for eksport. Sådan meddelte producenten af ​​pansrede køretøjer NORINCO, der i dag betragtes som verdensledende på dette marked, at de havde ansat levering af den første batch af tunge VT4 tanke bestilt af Pakistan.

For bare et år siden annoncerede de pakistanske myndigheder ordren på 240 kinesiske VT4 tanke, eksportversionen af ​​type 99 tanke, der er i drift i PLA, sammen med 340 russiske T90MS tanke, for at forstærke de 350 eller deromkring Al Kahid-tanke, afledt af den kinesiske Type 90, og T80UD erhvervet fra Ukraine, og erstatter de ca. 600 Type 59 og 160 Type 69, henholdsvis afledt af den sovjetiske T54 og T62, i en tilstand af avanceret forældelse. Mens ordren med Norinco gik perfekt, og de første pansrede køretøjer derfor satte kursen mod Islamabad, stødte ordren med Moskva på alvorlige vanskeligheder.

VT4 er afledt af T99 i drift med PLA Defence News | Militære alliancer | MBT kampvogne
Med et effekt-til-vægtforhold på 25 hk pr. Ton tilbyder VT4 god mobilitet i hele terræn

LOGO meta forsvar 70 Forsvarsnyheder | Militære alliancer | MBT kampvogne

Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter

- Annonce -

De Klassiske abonnementer give adgang til
alle artikler uden reklame, fra €1,99.


Nyhedsbrev abonnement

Tilmeld dig Meta-Defense nyhedsbrev at modtage
seneste modeartikler dagligt eller ugentligt

- Annonce -

- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler