Den russiske 3Mz Tzirkon hypersonic anti-ship-missil testkampagne accelererer

Det er klart, at den russiske flåde er ivrig efter at implementere det hypersoniske anti-skibsmissil 3M22 Tzirkon, der har til hensigt at erstatte de supersoniske missiler P700 på en del af dens undervands- og overfladeenheder. Faktisk ifølge det statslige nyhedsbureau Tassvil den statlige testkampagne, der stadig kræver omkring ti lanceringer, blive afholdt mellem 2020 og 2021, idet man forventer, at den kan tages i brug i anden halvdel af 2021 eller begyndelsen af ​​2022. Til sammenligning er testene validering af P800 Onyx supersoniske anti-skibsmissil fandt sted i næsten 5 år.

Ifølge en ikke-citeret kilde vil testkampagnen bestå af 7 til 8 skud fra den nye fregat Admiral Gorshkov, første enhed af den eponyme klasse af projekt 22350, mens 3 test udføres fra Severodvinsk atomubåd, den første enhed af den nye klasse af Yasen angreb atomubåde i projekt 885 / 885M. Det ser derfor ud til, at for at understøtte en sådan tæthed af aktivitet, fregatten Admiral Gorshkov vil sandsynligvis og næsten udelukkende blive tildelt denne mission, og at Severodvinsk også vil afsætte en god del af sin tilgængelige operationelle tid til det, hvilket viser den russiske admiralitets vilje til at indsætte denne missil så hurtigt som muligt. Ifølge Tass's koncise erklæring, at af de 3 skud, der vil blive affyret fra Severodvinsk, vil "mindst" en blive fyret fra dykning.

yasen lancerer Defense News | Hypersoniske våben og missiler | Den Russiske Føderation
Ubåde i Yasen-klassen vil være de eneste, der bruger Zirkon-missilet, når missilet træder i drift

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Logo Metadefense 93x93 2 Actualités Défense | Armes et missiles hypersoniques | Fédération de Russie

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler