US Navy til at opdele FFG / X fregatprogram

Er dette knyttet til virkningerne af Covid19-krisen på forsvarsindustrien? Under alle omstændigheder meddelte den amerikanske flåde, at hun gik opdel FFG / X-programmet i to underprogrammer på 10 skibe. Vinderen af den aktuelle konkurrence mellem 4 industrikoncerner tildeles opførelsen af ​​10 skibe, mens en ny konkurrence straks vil blive lanceret om opførelse af 10 fregatter af en anden klasse.

Denne tilgang vil gøre det muligt hurtigt at fordele arbejdsbyrden mellem amerikanske skibsværfter og deres underleverandører, hvoraf mange er hårdt ramt af konsekvenserne af den sundhedsmæssige og økonomiske krise i forbindelse med Covid19. Det vil også fremskynde leveringsplanen, mens forsvarsministeriet insisterer på at koncentrere den amerikanske flådes indsats for atøge antallet af skibe i kø inden 2030. På den anden side indikerer intet for øjeblikket, at antallet af fregatter vil overstige 20 enheder, især som i rapporten fremlagt af DoD og støttet af Mark EsperUSA's forsvarsminister understreger, at robot- eller kortbesatte flådeenheder tages i brug.

Forsvarsnyheder | Militære flådekonstruktioner | Forsvarskontrakter og udbud
Fincantieris forslag til FFG / X-programmet adskiller sig fra modellen i tjeneste i den italienske flåde.

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheder | Militær flådekonstruktion | Forsvarskontrakter og udbud

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler