Covid-krisen19 rammer de vestlige magters militære budgetter hårdt

- Annonce -

Mens den franske militærminister Florence Parly multiplicerer erklæringerne om en mulig plan for at genoplive forsvarsindustrien i landet, mener mange analytikere, at de offentlige underskud for 2020, som for de kommende år, vil begrænse hver regering til reducere alle deres ikke-prioriterede investeringer, herunder investeringer i forsvar.

Uanset om det er i Europa, USA eller Asien, er flertallet af regeringer enige om at sænke deres offentlige underskud i et forsøg på at redde, hvad der kan være deres økonomier. I Europa, ligesom finanskrisen i 2008, såvel regeringer somEuropæiske myndigheder er enige om at stille kaution til en række lån til meget reducerede renter for at give virksomhederne mulighed for at refinansiere sig selv og undgå at indgive konkurs. Samtidig har europæiske stater overtaget en væsentlig del af den samlede lønudgift for deres medborgere med delvise arbejdsløshedsforanstaltninger igen for at beskytte virksomheder og give dem mulighed for at undgå misligholdelse af betaling under krisen. . I De Forenede Stater har Federal Reserve ydet 2300 milliarder dollars i lån til virksomheder og enkeltpersoner, mens regeringen fortsætter med at annoncere investeringsplaner for at forsøge at holde økonomien flydende. På trods af dette mistede mere end 25 millioner amerikanere deres job i de første 3 ugers indespærring.

F35 fabrik Tyskland | Forsvarsanalyse | Hærens budgetter og forsvarsindsats
Forsvarsindustriens industrielle og tekniske knowhow er blandt de mest komplekse, lange og dyre at erhverve eller at erhverve igen ...

LOGO meta forsvar 70 Tyskland | Forsvarsanalyse | Forsvarets budgetter og forsvarsindsats

Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter

- Annonce -

De Klassiske abonnementer give adgang til
alle artikler uden reklame, fra €1,99.


Nyhedsbrev abonnement

Tilmeld dig Meta-Defense nyhedsbrev at modtage
seneste modeartikler dagligt eller ugentligt

- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler