Lidelse af nuklear angreb ubåd begynder søforsøg med nogle tilpasninger knyttet til coronavirus-epidemien

Fra Cherbourg begyndte den nye franske ubåd Suffren sin søfartskampagne den 28. april. Bugseret og eskorteret fra Cherbourg udførte han sit første apparat og sit første dykke, en scene, der markerer begyndelsen på en testkampagne på flere måneder, der lover at være særlig intens.

Officielt lanceret den 12. juli i nærværelse af præsidenten for republikken, flød denne første ubåd af Barracuda-typen faktisk ikke frit inden begyndelsen af ​​februar. Mellem disse to datoer udførte ubåden adskillige prøver i friluft, inden de blev sat i vand, dens reaktor blev genopladet med nukleart brændstof sidste efterår, hvilket tillader en første konvergens (antændelse) af reaktoren ved midten af ​​december.

Suffren soleil News Defense | Forsvarets institutionelle kommunikation | Militære flådekonstruktioner
Le Suffren under lanceringsceremonien i juli 2019

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheder | Forsvarets institutionelle kommunikation | Militære flådekonstruktioner

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler