FINCANTIERIs FREMM i fremragende position i FFG / X-konkurrencen for den amerikanske flåde

Som vi skrev for to dage siden, skal beslutningen om den første rate af US Navy FFG / X Next Generation Missile Frigate Program offentliggøres i de næste par dage, muligvis også i dag. 'hui. Men det økonomiske sted Forbes ser ud til at have haft de første oplysninger, da han meddeler, at den italienske Fincantieri med Marinette-skibsværfterne og de australske skibsværfter sandsynligvis vil blive udpeget som vindere af konkurrencen om at bygge programmets første 10 fregatter.

Beslutningsgitteret vedtaget af den amerikanske flåde var særlig bredt, lige fra skibets ydeevne til virkningen på beskæftigelsen, så det var vanskeligt at bestemme en eller flere favoritter i denne konkurrence. Tilbuddet om værfterne fra Bath Iron Works fra General Dynamics baseret på en model afledt af F100 Alvaro de Balzan-klassen i Spanien Navantia ser ud til at have mistet meget troværdighed under ulykken, der førte til tabet af fregatten F313 Helge Ingstad af Royal Norwegian Navy, selv baseret på den samme model, efter en kollision med et andet skib. Omvendt ville Huntington Ingalls 'tilbud, robust i henhold til operationelle kriterier, fordi det stammer fra Arleigh Burke-ødelæggere, der udgør rygraden i den amerikanske flådes overfladeflåde, have lidt under det store antal ordrer, der blev tildelt dette firma. , lige fra Burke-destroyere til Ford-klasse hangarskibe.

Elge ingstat F313 Forsvarsnyheder | Militære flådekonstruktioner | Forsvarskontrakter og udbud
Tabet af Elle Ingstad-fregatten i 2018 vil helt sikkert have været medvirkende til den amerikanske flådes vurdering af Navantia F100-modellen.

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheder | Militær flådekonstruktion | Forsvarskontrakter og udbud

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler