De fremtidige amerikanske fregatter vil være italienske FREMM'er og vil forstyrre den amerikanske flådes kapacitet dybt

vi talte sidste weekend : designet af den italienske FREMM var i en fremragende position til at vinde FFG / X-udbuddet fra den amerikanske flåde, der oprindeligt var planlagt til at være afsluttet i slutningen af ​​året. Det er nu gjort! Den amerikanske flåde har meddelt, at den har gjort det valgte forslag fra Fincantieri Marinette Marine (FMM), hvis værft er etableret i Wisconsin, for at fremstille de første ti FFG / X.

Valget af Fincantieri

Som vi nævnte i vores sidste artikel, var udvælgelsen af ​​Fincantieri Marinette Marine berettiget af mange faktorer. Fra et politisk synspunkt syntes det vigtigt at opretholde en skibsbygningsaktivitet i Marinette, Wisconsin. I modsætning til andre amerikanske skibsværfter, der er beliggende i forholdsvis økonomisk dynamiske regioner ved Stillehavet og Atlanterhavskysterne, ligger Marinette-værftet i den nordlige del af landet, i Great Lakes-regionen, især ramt af den økonomiske krise i 2008.

Derudover betragtes Wisconsin som en nøgletat for det kommende præsidentvalg, der er planlagt til november i år. Ud over Fincantieris forslag, der købte Marinette-værftet i 2009, kunne Lockheed Martin også have tilbudt sig selv som en naturlig kandidat til FFG / X-programmet ved at tilbyde en fregat, der stammede fra det frihedsklasse Littoral Combat Ship, også bygget hos Marinette. Den amerikanske producent foretrækkede imidlertid at trække sig tilbage fra konkurrencen for at fokusere på andre programmer.

Fincantieri FFGX Forsvarsanalyser | Industriel konsolidering Forsvar | Militær flådekonstruktion
De fremtidige amerikanske fregatter vil være italienske FREMM'er og vil dybt ændre kapaciteten af ​​US Navy 3

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Logo Metadefense 93x93 2 Analyses Défense | Consolidation industrielle Défense | Constructions Navales militaires

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler