De første to V-22 Ospreys leveret til Japan efter flere års ventetid

- Annonce -

Den 8. maj 2020, to V-22 Osprey konvertible fly fra den japanske Ground Self-Defense Force (JGSDF - Japan Ground Self-Defense Force) ankom først på japansk jord. Et civilt køretøjstransportskib lossede faktisk de to fly, rotorer og foldede vinger, på en kaj nær Iwakuni militærbase. Denne ankomst på japansk jord finder sted næsten tre år efter levering af det første fly til JGSDF. Indtil nu havde japanske politiske og administrative vanskeligheder tvunget flyene til at forblive stationeret på amerikansk jord.

Som den første og for øjeblikket den eneste eksportkund for Osprey, bør Japan fuldt ud udnytte potentialet i sin V-22 i de kommende år. Osprey forventes at blive implementeret af landstyrken til at støtte indsættelsen af ​​den nye japanske amfibiebrigade. Oprettet i 2018 efter modellen af ​​US Marines Corps, vil denne eliteenhed have hovedmissionen: forsvare japanske øer og holme.

V 22 japan Forsvarsnyheder | Amfibieangreb | Transport Luftfart
Japansk V-22 Osprey under losning i Japan. De to første fly ankom om bord på et civilt ro-ro-skib.

LOGO meta forsvar 70 Forsvarsnyheder | Amfibieoverfald | Transport Luftfart

Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter

- Annonce -

De Klassiske abonnementer give adgang til
alle artikler uden reklame, fra €1,99.


Nyhedsbrev abonnement

Tilmeld dig Meta-Defense nyhedsbrev at modtage
seneste modeartikler dagligt eller ugentligt

- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler