Den tyske skibsbygningsindustri konsoliderer sig omkring Lürssen og GNY Kiel, mens TKMS nærmer sig Fincantieri

Siden begyndelsen af ​​året har konsolideringen af ​​den tyske søforsvarsindustri været en af ​​Berlins prioriteter, som vi nævnte i en tidligere artikel. Mens der blev fremsat mange hypoteser, ser det ud til, at konsolideringen af ​​den tyske skibsindustri finder sted omkring Lürssen-koncernen med base i Bremen og det tyske Naval Yards-værft i Kiel, et datterselskab af det internationale holdingselskab Privinvest.

Denne begivenhed ser derefter ud til at isolere TKMS, det marine datterselskab af den gigantiske ThyssenKrupp, der havde solgt sine overfladeskibsbygningsaktiviteter (og derfor GNYK) til Privinvest i 2011 for at fokusere på ubåde og kun beholde sine fremragende kontorer undersøgelse til design af overfladeskibe. Parallelt med tilnærmelsen mellem GNYK og Lürssen ville TKMS således have begyndt at drøfte med den italienske Fincantieri om en tilnærmelse mellem de to gruppers militære marineaktiviteter.

2 skyder F125 Forsvarsnyheder | Tyskland | Industriel konsolidering forsvar
Hvis F125 fregatterne blev designet af TKMS, blev de stort set bygget af Lürssen skibsværfter. Imidlertid synes TKMS ikke i dag at være integreret i processen med centralisering af tyske flådeproducenter.

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Logo Metadefense 93x93 2 Actualités Défense | Allemagne | Consolidation industrielle Défense

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler