Jagerflyet Rafale er det virkelig i fare i Indien?

I morges meddelte avisen Le Monde, at den franske flyproducent Dassault Aviation så ” fjerne alt håb om en ny orden Rafale " I forbindelse med en dobbelt sundheds- og økonomisk krise forårsaget af coronavirus-pandemien har de indiske myndigheder besluttet at drastisk reducere erhvervelsen af ​​udenlandske bevæbninger.

I sådan en sammenhæng rygerne omkring en hurtig anskaffelse af yderligere to eskadriller af Rafale synes at være helt ubegrundet, selvom denne mulighed syntes allerede forladt siden sidste år. fra seneste nyt fra Indien, det er dog ikke håndkøbsaftalerne, der er særligt målrettet med de nye politiske udmeldinger, men derimod den gigantiske MMRCA 2.0-kontrakt, der vedrører anskaffelse af 114 nye kampfly, og som bl.a. Rafale Fransk er den store favorit. Men selvom dette udbud blev annulleret, som endnu ikke er endeligt bekræftet, er alt håb ikke ude for en ny kontrakt. Rafale i Indien. Tværtimod.

Indiens forsvarsminister Shri Rajnath Singh Rafale Forsvarsanalyse | Jagerfly | Forsvarets budgetter og forsvarsindsats
Den første Rafale Indianerne blev officielt leveret til det indiske luftvåben i oktober 2019, før en overførsel til Indien var planlagt til begyndelsen af ​​2020. Coronavirus-epidemien vil dog i høj grad bremse leveringerne af Rafale beregnet til eksport.

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsanalyse | Jagerfly | Forsvarets budgetter og forsvarsindsats

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler