Salg af helikoptere: Italien præsenterer sig som den nye privilegerede partner i Egypten

- Annonce -

Officielle italienske kilder bekræftede denne uge, at Leonardo-gruppen vil sælge 24 AW149 helikoptere og 8 AW189 helikoptere til de egyptiske væbnede styrker. Værd 871 millioner euro, kontrakten kan være den første i en række italienske våbensalg til Egypten.

Faktisk siden begyndelsen af ​​2010'erne, Kairo multiplicerer erhvervelsen af ​​tunge våben. Beliggende mellem et særligt turbulent Nordafrika siden sammenbruddet af den libyske regime og en Mellemøsten i fuld uro siden det arabiske forår 2011, har Egypten til hensigt hurtigt at etablere sig som en vigtig regional aktør, både militært og diplomatisk.

Hvis de første våbenaftaler først og fremmest begunstigede Frankrig med erhvervelse af kampfly og kampskibe, er det netop en stor diplomatisk fejl fra præsidenten for republikken Emmanuel Macron, som brat sluttede den kommercielle bryllupsrejse mellem Paris og Kairo. Nok til at åbne en gylden bro for italienske sælgere, der håber at sælge fregatter og kampfly ud over militære helikoptere, som vi detaljerede i en tidligere artikel.

- Annonce -
AW149 Forsvarsnyheder | Militære alliancer | Konstruktion af militærhelikoptere
De 24 AW149, der er købt i Italien, vil sandsynligvis være beregnet til flådebrug

LOGO meta forsvar 70 Forsvarsnyheder | Militære alliancer | Konstruktion af militærhelikoptere

Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter

De Klassiske abonnementer give adgang til
alle artikler uden reklame, fra €1,99.


Nyhedsbrev abonnement

- Annonce -

Tilmeld dig Meta-Defense nyhedsbrev at modtage
seneste modeartikler dagligt eller ugentligt

- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler