Northrop Grumman afslører mini-torpedo, der er i stand til at gå ombord på MQ-8C Fire Scout-droner og Virginia-angreb ubåde

- Annonce -

Det amerikanske selskab Northrop Grumman afslørede for nylig en mini-torpedo ved navn Very Lightweight Torpedo, eller VLWT, baseret på et design udviklet af US Navy. Denne nye ultralette torpedo bør tilbydes som en del af programmet Compact Rapid Attack Weapon (CRAW), der sigter mod at udvikle en let torpedo, der er i stand til at fungere som et hårdt-dræbende selvforsvarsvåben for angrebsubåde i USA. Virginia klasse.

Men ud over de undervandsapplikationer planlægger Northrop Grumman imidlertid fuldt ud at udnytte potentialet i sin ultralette torpedo ved at integrere den om bord på sin marine drone MQ-8C Fire Scout. For Northrop Grumman ville dette være en mulighed for at tilbyde en rigtig multifunktionel flåde UCAV (kampdrone), der er i stand til at konkurrere med eller endda udskifte i visse anvendelser MH-60 Seahawk-helikopter.


LOGO meta forsvar 70 Forsvarsnyheder | Militær flådekonstruktion | Forsvarskontrakter og udbud

Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter

- Annonce -

De Klassiske abonnementer give adgang til
alle artikler uden reklame, fra €1,99.


Nyhedsbrev abonnement

Tilmeld dig Meta-Defense nyhedsbrev at modtage
seneste modeartikler dagligt eller ugentligt

- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler