US Air Force kunne omdanne transportfly til bombefly og mere

- Annonce -

I sidste uge var luftforsvarets forskningslaboratorium (AFRL) og luftforsvarets særlige operationskommandoer sammen afsløret efter at have udført mellem januar og februar adskillige test af krydstogter fra den bageste rampe på C-130 Hercules og C-17 Globemaster III fragtfly. Disse test er en del af i det lange løb af US Air Force-programmer med det formål at give sine transportfly en sekundær bombekapacitet.

I denne flyvetestkampagne ville den amerikanske luftvåben have brugt demonstranter af mindst en ny type våben, CLEAVER (Cargo Launch Expendable Air Vehicles with Extended Range - Consumable air vehicles of long endurance lanceret fra en fragtfly). Demonstrerer en bestemt form for teknologisk modenhed, CLEAVER-konceptet kunne hurtigt give anledning til et operativt våbensystem, der gør det muligt at omdanne Air Mobility Command-fly (USAF-kommandoen med ansvar for transportfly) til boosterbombere. Men CLEAVER, eller et tilsvarende system, kunne tilbyde fragtfly uden hidtil uset intelligens, elektronisk krigsførelse og eskorteevne.

CLEAVER MC 130J Forsvarsnyheder | Transport Luftfart | Strategiske bombefly
To CLEAVER ammunitionsdemonstranter på en palle, når den falder ned fra en MC-130J. Detaljer om våbenets muligheder, og hvordan det implementeres, er endnu ikke frigivet.

LOGO meta forsvar 70 Forsvarsnyheder | Transport Luftfart | Strategiske bombefly

Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter

- Annonce -

De Klassiske abonnementer give adgang til
alle artikler uden reklame, fra €1,99.


Nyhedsbrev abonnement

Tilmeld dig Meta-Defense nyhedsbrev at modtage
seneste modeartikler dagligt eller ugentligt

- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler