Efter Boeing's afgang søger Embraer nye partnere til at markedsføre sine C-390 Millenium transportfly

- Annonce -

I mere end et år har Boeing gennemført tilbageslag i både rumfartsektoren (Første skud af CST-100 Starliner mislykkedes), civil (737 Max flyforbud) og militær (med gentagne tilbageslag af KC-46). Coronavirus-pandemien og dens katastrofale følger for lufttransport har kun tilføjet den amerikanske luftfartsgigant yderligere vanskeligheder. Som et resultat besluttede det Chicago-baserede selskab brat at afslutte sit joint venture med den brasilianske flyfabrikant Embraer.

Emnet var blevet behandlet meget i en tidligere artikel, der detaljerede skilsmissen mellem Boeing og Embraer og de industrielle konsekvenser for sidstnævnte. På det tidspunkt var situationen omkring det brasilianske militære program C-390 Millenium (tidligere KC-390) særdeles uklar. Mens Boeing og Embraer huskede, at de aftaler, der blev underskrevet i 2012 om international markedsføring af C-390, stadig var på plads, indikerede vedvarende rygter, at Embraer alligevel begyndte at søge en ny international partner, der var i stand til at erstatte Boeing til markedsføring af KC-390, kritisk program for Embraers militære aktiviteter. Oplys det er derfor blevet bekræftet Ugens start.

KC 390 bourget 2017 Forsvarsnyheder | Militære alliancer | Transport Luftfart
KC-390 er på papir en fantastisk enhed. Embraer, der er veletableret på det civile marked, har dog ikke tilstrækkelige kontakter i militærsektoren til at konkurrere med især Lockheed Martin.

LOGO meta forsvar 70 Forsvarsnyheder | Militære alliancer | Transport Luftfart

Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter

- Annonce -

De Klassiske abonnementer give adgang til
alle artikler uden reklame, fra €1,99.


Nyhedsbrev abonnement

Tilmeld dig Meta-Defense nyhedsbrev at modtage
seneste modeartikler dagligt eller ugentligt

- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler