Da Eurodrone stagnerer, forbereder US Air Force efterfølgeren til den berømte MQ-9 Reaper

- Annonce -

Sidste marts havde chefen for erhvervelser af den amerikanske luftvåben, Will Roper, annonceret inden den amerikanske kongres, at USAF ønskede at stoppe produktionen af ​​MQ-9 Reaper-droner fra 2022. Som vi forklarede i en detaljeret artikel på det tidspunkt bør denne for tidlige ophør af Reaper-leverancer gøre det muligt at finansiere en ny familie af mere eller mindre komplekse droner, der er i stand til at genoptage både ISR (efterretnings-, overvågnings-, rekognoserings-) missioner og de strejkeoperationer, der i øjeblikket er afviklet Reaper-fly, mens det udvides spektret af missioner, der kan overdrages til ubemandede luftsystemer (UAS).

I dag er der taget et første skridt mod denne nye familie af militære droner. Den 3. juni var USAF faktisk offentliggjorde en informationsanmodning (RFI - Anmodning om information) fra forskellige amerikanske producenter. Oprindeligt skulle RFI gøre det muligt at identificere de teknologiske løsninger, der findes på markedet, og de, der kan bringes til at blive modne i de kommende år. Med den nuværende Reaper mestrer USAF allerede de operationelle og logistiske aspekter, der er knyttet til brugen af ​​MALE-droner (lang udholdenhed i mellemhøjde) og kender grænserne for denne type platforme. Som en del af RFI vil USAF derfor fokusere på spørgsmålet om droners autonomi, på kunstig intelligens, maskinindlæring, digital engineering og åbne missionssystemer.

MQ 9B Sky Guardian General Atomics Defense Analysis | Industriel konsolidering Forsvar | Konstruktion af militærfly
Hvis USAF allerede er på udkig efter en erstatning for Reaper, fortsætter producenten General Atomics med at promovere sin seneste variant, MQ-9B Sky Guardian. Det er desuden ikke udelukket, at en klassisk platform af denne type udgør et af medlemmerne af den fremtidige familie af USAF-droner.

LOGO metaforsvar 70 analyserer forsvar | Industriel konsolidering Forsvar | Konstruktion af militærfly

Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter

- Annonce -

De Klassiske abonnementer give adgang til
alle artikler uden reklame, fra €1,99.


Nyhedsbrev abonnement

Tilmeld dig Meta-Defense nyhedsbrev at modtage
seneste modeartikler dagligt eller ugentligt

- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler