NATO: Holland er klar til at opgive militære udgiftsmål

- Annonce -

Som en direkte konsekvens af Covid-19-krisen, der har ramt Europa siden marts sidste år, er mange europæiske økonomier nødt til at håndtere ekstremt bekymrende budgetmæssige situationer, først og fremmest Holland, en økonomisk magt, der er meget afhængig af verdenshandelen, som nu planlægger at reducere vingen med hensyn til sine forsvarsudgifter. En beslutning, der kan have en sneboldeffekt på andre NATO-lande, der allerede frygter de budgetmæssige konsekvenser af Covid-19-krisen på alle dets medlemmer.

I dag virker det usandsynligti lyset af ordene fra forsvarsminister Ank Bijleveld rapporteret af den nationale daglige De Telegraaf, at den hollandske regering opfylder sine budgetmæssige forpligtelser over for Alliancen. Faktisk i kølvandet på Krim-krisen, der blev fremkaldt af Rusland i marts 2014, havde Haag forpligtet sig sammen med sine transatlantiske partnere under topmødet i Wales (Storbritannien) for at øge sine forsvarsudgifter. op til 2% af BNP inden 2024. Selvom det allerede er vanskeligt at opnå - af premierminister Mark Ruttes egen optagelse - de erklærede forsvarsmål for det bataviske kongerige er ved at blive fejet væk af den sundhedskrise, der rammer kontinentet, hvilket underminerer landets bemærkelsesværdige indsats gennem de sidste fem år.

A330MRTT Holland NATO Forsvarsnyheder | Militære alliancer | Hærens budgetter og forsvarsindsats
Som en del af moderniseringen af ​​deres luftstyrker erhvervede Nederlandene sammen med Luxembourg to Airbus A330 MRTT (Transport med flere roller) og erstatter de aldrende McDonnell Douglas KDC-10s fra Royal Dutch Air Force. Erhvervet via Support og indkøb agentur (NSPA), vil disse to fly placeres under NATO-kommando, skønt de to erhvervende stater kan nyde eksklusive brugsrettigheder. Andre A330 MRTT'er, der drives af Norge, Tyskland, Belgien, forventes også at være baseret i Holland under samme NATO-kommando.

LOGO meta forsvar 70 Forsvarsnyheder | Militære alliancer | Forsvarets budgetter og forsvarsindsats

75% af denne artikel er tilbage at læse,
Abonner for at få adgang til det!

- Annonce -

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 6,90 €.


Nyhedsbrev abonnement

Tilmeld dig Meta-Defense nyhedsbrev at modtage
seneste modeartikler dagligt eller ugentligt

- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler